image

Stevels Natuursteen
Bedrijfsprofiel

Stevels Natuursteen is een nieuw bedrijf, maar toch met ruim 23 jaar aan ervaring in de natuursteenbranche.

Marco Stevels, eigenaar van het bedrijf, is al vanaf kleins af aan met natuursteen in aanraking gekomen. Het vak heeft hem gepakt. Net als de rest van zijn familie. Vanwege zijn uitgebreide ervaring in nieuwbouw, restauratie en de handel van materialen voor openbare ruimten is Marco zeer breed opgeleid. Daarnaast bezit hij een grote materialenkennis en is eveneens kundig met het eenvoudig oplossen van de moeilijkste natuursteenconstructies en details. Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Stevels Natuursteen heeft over de gehele wereld leveranciers die deze gewenste kwaliteit leveren.

Stevels Natuursteen is gespecialiseerd in het leveren, aanbrengen en onderhouden van elke soort natuursteen voor iedere toepassing. Natuursteen is een eigenzinnig product van miljoenen jaren oud. Het is ons vak om deze natuursteen van binnen en van buiten te leren kennen en zodoende het mooiste van deze natuursteen tot zijn recht te laten komen in uw project.

Naast het leveren en aanbrengen kunnen wij u ook een adviserende rol aanbieden. Dit betekent dat wij al in een vroeg stadium bij het project betrokken kunnen worden om zo onze ideeën en adviezen aan u kenbaar te maken. Vanwege onze uitgebreide kennis van detailleringen zijn wij hierdoor vaak kostenbesparend voor u, zonder aan kwaliteit te hoeven inboeten.

Tevens kunnen wij voor u ontwerptekeningen, werk- en detailtekeningen maken. Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen of een mail te sturen.

Telefoon: 06 - 52839925
E-Mail: marco@stevelsnatuursteen.nl